Svenska Sol bjuder in till välgörenhetsgala


Svenska sol bjuder in till välgörenhetsgala tillsammans med Ankarstiftelsen. Vi ska bygga en skola i Colombia. 
Kvällen bjuds på 2 rättersmiddag och artisterna Jan Johansen och Susanna Reuter underhåller oss under kvällen.
Under kvällen kommer  vi även ha ett Lotteri bland våra gäster. Vinnaren vinner en resa till Colombia och får vara med på invigningen av vår skola.

Konferencier  under kvällen är Marie Lennartsson.

Detta gör vi i samarbete med Ankarstiftesen

Ankarstiftelsen är en stiftelse för hjälparbete baserad på frivilliga insatser med en av de lägsta administrationskostnaderna i Sverige. Ankarstiftelsen genomför långsiktiga insatser för behövande människor i framförallt i Colombia och Brasilien.

Basen för stiftelsens arbete är den kristna människosynen och värdegrunden. Detta innebär att människovärdet är knutet till varje enskild individ som en unik person bara i och med det faktum att hon existerar. I vårt biståndsarbete vill vi värna alla människors rätt till ett liv i frihet och värdighet. Det faktum att alla människor, har samma absoluta och okränkbara värde och att vi alla har ett ansvar för varandra utgör en stark motivation och drivkraft för vårt arbete.

Biståndsarbete och fattigdomsbekämpning är mångfacetterad, men vårt arbete handlar ytterst om att ge människorna i de länder där vi arbetar en möjlighet att få leva ett människovärdigt liv, möta dem med respekt och solidarisera oss med dem i deras utsatthet. Hjälp till självhjälp är en prioriterad del av arbetet.

Vår insats är en droppe i havet. Vi inser att vi inte kan förändra livet för alla människor, men vi vet att vi gör skillnad för de människor som får hjälp.Läs mer www.ankarstiftelsen.com

Varför bygger vi i Colombia?

Vi har ett projekt som heter Solhjälpen. När vi letade efter en stiftelse eller en välgörenhetsorganisation som kunde hjälpa oss i detta projekt så kom vi i kontakt med Börje som är grundare för Ankarstiftelsen. I och med det så vart vi så inspirerande av deras jobb så vi bestämde oss för att bygga en egen skola

Vart?

Galan är på Vendevägen 89 i Danderyd.

Kostnad 1000 kr

Anmälan till therese@svenskasol.se

Anmälan

Svenska Sol

Kvalité – Service – Kunskap
Vår vision är att vi ska hjälpa våra kunder genom hela processen
Allt från bygglov, ansökan till investeringsstöd.
Boka kostnadsfritt möte redan idag


Boka här!