Solpaneler

Hej, vill ni ha lite information om eller kanske köpa solpaneler? Vilken tur!
Vi på Svenska Sol erbjuder er solpaneler av toppkvalitet från värdens ledade tillverkare och kan svara på alla era frågor.
Tveka inte att kontakta våra erfarna och kunniga medarbetare på Svenska Sol.

Kontakta oss så hjälper vi er med alla papper, även bygglov.
Vi är med er hela vägen från ide till färdig installation av solceller på ert fritidshus, villa eller brf och ser till att ni får det bästa som finns på marknaden till rätt pris.

Vi kommer aldrig att tumma på kvaliteten när det gäller solceller. Därför väljer vi noggrant ut och testar våra produkter, allt för att ni som kunder ska känna er säkra med ert val.

På Svenska Sol AB erbjuder vi dessutom finansiering av era solceller.

När vi erbjuder solpaneler tar vi alltid hänsyn till:
• Fastighetens läge
• Takets vinkel
• Utrymmen
• Syd-/nordsida.
• Förmiddagssol och eftermiddagssol.

Som ni förstår är det mycket att tänka på. Men oroa inte er för det när ni anlitar oss, vi ser till att ni alltid får det ni behöver.

solpaneler

Ledande inom solpaneler

Vi på Svenska Sol är ledande inom att installera solpaneler i Sverige och har många års erfarenhet inom solenergi och tål att testas. Som privatperson kan ni ansöka om ett investeringsstöd på 20%, som brf får ni 30%.
Våra solpaneler är en mycket bra lösning för att få ner kostnader på el, och vi ser till att ni får rätt hjälp från början till slut.

När vi på Svenska Sol tar oss an ett uppdrag kan det ofta uppfattas som väldigt enkelt. Men att installera solceller är långt ifrån enkelt, så därför krävs det mycket kunskap och erfarenhet.

Varmt välkomna till oss på svenska sol, vi ser fram emot att hjälpa er att få det bästa inom solenergi.

Du kan kontakta oss här!

Image