Solfångare bostadsrättsförening

Vill ni som bostadsrättsförening producera er egen el? Solfångare bostadsrättsförening är ett bra alternativ och ni har hittat till rätt sida!
Vi på Svenska Sol är ledande inom solfångare bostadsrättsförening i Sverige och har många års erfarenhet inom solenergi och som bostadsrättsförening kan ni ansöka om ett investeringsstöd på 30%.
Och självklart hjälper vi er med allt pappersarbete, även bygglov.
Vi är med er hela vägen från idé till färdig installation av solfångare bostadsrättsförening, och ser till att ni får det bästa som finns på marknaden till rätt pris.
På Svenska Sol erbjuder vi dessutom finansiering av er solcell bostadsrättsförening anläggning
Och fördelarna är många!
Som företag eller bostadsrättsförening kan ni välja att hyra er anläggning under 72 månader. Efter avtalstiden äger ni er anläggning. Hyra blir allt mer populärt. Redan i dag är hyra en viktig del i den finansiella strategin för många företag. Men exakt vilka fördelar innebär den?

Läs mer om finansiering här.

solfångare bostadsrättsförening

Intresserade av solfångare bostadsrättsförening?

Då är ni på rätt väg, vi kan solfångare bostadsrättsförening. Det finns många fördelar för en bostadsrättsförening att producera sin egen el med solfångare.
Hur vet man om en solcellsanläggning fungerar som den ska? Vad händer om någon panel eller växelriktare går sönder eller minskar drastiskt i funktion?
Enkelt, vi ser till att utbilda er och ger er de bästa övervakningsprogrammen för att själva kunna ha kontroll på era solfångare bostadsrättsförening.

Övervakningssystem och Larm
Att använda sig av ett övervakningssystem är något vi varmt rekommenderar.
Många av våra kunder använder sig i dag av SolarEdge (växelriktare). I den finns en larmfunktion som varnar om något inte stämmer.
Ni som kund kan själv programmera in så att den larmar.
Eller så kan ni använda er av vårt serviceavtal. Då har vi full kontroll över er anläggning. Vid fel åker vår servicetekniker ut för att åtgärda felet.
Kontakta oss för mer information!

Kvalitet – Service – kunskap
Vi hjälper er med allt inom bygglov och även ansökan om investeringsstöd när ni vill ha solfångare bostadsrättsförening.

BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE REDAN IDAG

Image