Solceller


Vi på Svenska Sol erbjuder solceller av toppkvalitet från värdens ledande tillverkare. Eftersom vi aldrig vill tumma på kvaliteten när det gäller solceller väljer vi noggrant ut och testar våra produkter. Allt för att ni som kunder ska känna er säkra med ert val. När vi erbjuder solceller tar vi alltid hänsyn till faktorer som fastighetens läge, takets vinkel, utrymmen, syd-/nordsida och förmiddags-/eftermiddagssol.

solceller framtagna av experter

Våra solceller är en mycket bra lösning för att få ner elkostnaden. Vi ser till att ni får rätt hjälp från början till slut.

Det finns många fördelar med att producera sin el med solceller, och det är inte bara bra för klimatet att använda solceller, utan i längden är det även bra för plånboken!

Ni binder ert elpris för 25 år framöver, och under sommaren säljer vi er överskottsproduktion av el då hushållen ofta inte behöver lika mycket uppvärmning. Priset på försäljningen varierar beroende på vilken elleverantör ni har, och vi kan hjälpa er att få kontakt med de rätta elleverantörerna.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, för mer information om solceller.

LG

När man nämner de största elektroniktillverkarna i världen, är det svårt att undvika den sydkoreanska elektronikjätten, LG. LG står inom många områden för högkvalitativa produkter och solceller är inget undantag. LG grundades 1958 och började arbeta med solcellsteknik i mitten på åttiotalet. Både utveckling, produktion och interna tester sker i Sydkorea. Dessutom testas deras solceller av oberoende instanser så som tyska TÜV.Co2Pro är en officiell samarbetspartner och distributör av LGs solpaneler i Sverige och i DanmarkPå LG väger kvalitet mycket tungt, vilket gör att man därför testar panelerna in i minsta detalj.
Som ett bra exempel på detta kan nämnas att alla paneler genomlyses med ett EL-test (”Elektroluminiscens-test”) vilket motsvarar en röntgen på människor. Detta gör att även mikroskopiska sprickor som är osynliga för det mänskliga ögat upptäcks.
Endast felfria paneler får lämna fabriken.

LG testar dubbelt så mycket än vad som krävs av IEC61215 standardtester.Man utför även ytterligare tester inom områden där det inte finns några krav. Exempelvis utför man ett saltvattenpåverkanstest (”Salt spray test”).Enastående hållbarhetLG MonoX 2 och NeON 2 klarar viktbelastning på 6000 Pa samt vindlaster på 5400 Pa, vilket gör att panelerna kan klara vindstyrkor upp till 135 m/s (486 km/h). Som jämförelse var vindstyrkan för orkanen Katrina, som ödelade New Orleans 75 m/s25 års linjär effektgaranti

– Nu ännu bättre villkor!
10 års produktgaranti och 25 års effektgaranti är närmast standard inom solcellsbranchen. LG har utformat sin effektgaranti som en linjär garanti. Det första året får effekten maximalt falla till 97 % och årligen därefter bara falla 0,7 % per år tills de når 80,2% efter 25 år.

solceller

Trina Solar

Trina Solar är en av världens största tillverkare av solpaneler och har skapat sig ett gott rykte om att deras paneler håller vad som utlovas. För att solcellsprojekt skall bli lönsamma är det beroende av högkvalitativa produkter som står sig över tid och som klarar av att leva upp till ställda krav inom både design och finansiell lönsamhet.

Trinas produkter har en stark meritlista av tillförlitlighet och prestanda i fält. Enligt Trinas kvalitetsprogram utför man regelbundna kontroller för varje steg i produktionen av sina paneler, hela vägen från kiselutvinning till hur den färdiga modulen presterar i fält.Läs mer om Trinas kvalitetsprogram: LänkTrina Solar Corporate introduction video: on You TubeLäs mer om Trina Solar på: www.trinasolar.com

solceller

Solceller


Läs mer!

Lantbruk/Företag


Läs mer!

Billaddare


Läs mer!

Svenska Sol

Kvalité – Service – Kunskap
Vår vision är att vi ska hjälpa våra kunder genom hela processen
Allt från bygglov, ansökan till investeringsstöd.
Boka kostnadsfritt möte redan idag


Boka här!