Solceller villa

Solceller villa är en mycket bra lösning för att få ner kostnader på el.
Vi ser till att ni får rätt hjälp från början till slut.
När vi på Svenska Sol tar oss an ett uppdrag kan det ofta uppfattas som väldigt enkelt. Men att installera solpaneler för en villa är långt ifrån enkelt, så därför krävs det mycket kunskap och erfarenhet.

Vid installationer av solpaneler måste man alltid tänka på och ta hänsyn till:
• Fastighetens läge
• Takets vinkel
• Utrymmen
• Syd-/nord sida.
• Förmiddagssol och eftermiddagssol.

Som ni förstår kan det vara mycket att tänka på. Men oroa er inte för det när ni anlitar oss att installera solceller villa, vi ser till att ni alltid får det ni behöver.

Svenska Sol är ledande inom att installera solceller i Sverige och har många års erfarenhet inom solenergi. Som privatperson kan ni ansöka om ett investeringsstöd på 20%.

solceller villa

Marknadens bästa solceller villa

Det är en smart investering att installera solceller villa.
Det finns många fördelar med att täcka sitt villatak med solceller, inte bara för klimatet utan även för plånboken. Ni binder ert elpris för 25 år framöver och under sommaren säljer man er överskottsproduktion av el, då hushållen ofta inte behöver lika mycket uppvärmning. Priset på försäljningen varierar beroende på vilken el-leverantör ni har. Svenska Sol kan hjälpa er att få kontakt med rätta el-leverantörerna.

Ni kommer att få all hjälp ni behöver med att installera solceller villa från början till slut. Det finns många fördelar för en villaägare att producera sin egen el med hjälp av solen.

Har ni några frågor? Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Kvalitet, service och kunskap
Vi hjälper er med allt pappersarbete inom bygglov och även med ansökan om investeringsstöd när ni vill installera solceller villa.

Image