Solceller mark

Vill ni som brf, företag eller privatperson producera er/din egen el? Solceller mark är ett bra alternativ och ni har hittat till rätt sida.
Vi på Svenska Sol är ledande inom solceller mark i Sverige och har många års erfarenhet inom solenergi. Som brf kan ni ansöka om ett investeringsstöd på 30%, som privatperson kan ni ansöka om ett investeringsstöd på 20%.
Och självklart hjälper vi er med allt pappersarbete, även bygglov.
Vi är med er från idé och hela vägen till färdig installation av solceller mark, och ser till att ni får det bästa som finns på marknaden till rätt pris.
På Svenska Sol erbjuder vi dessutom finansiering av er solceller mark anläggning.
Och fördelarna är många!
Som företag eller Brf kan ni välja att hyra er anläggning under 72 månader. Efter avtalstiden äger ni er anläggning. Hyra blir allt mer populärt. Redan i dag är hyra en viktig del i den finansiella strategin för många företag. Men exakt vilka fördelar innebär den?

Läs mer om finansiering här!

solceller mark

Intresserade av solceller mark?

Då är ni på rätt väg, vi kan nämligen solceller mark. Det finns många fördelar med att producera sin egen el med solceller. Men hur vet man om ens solcellanläggning fungerar som den ska? Vad händer om någon panel eller något går sönder eller minskar drastiskt i funktion?
Enkelt! Vi ser till att utbilda er och ger er de bästa övervakningsprogrammen för att själva kunna ha kontroll på era solceller mark. Övervakningssystem och larm, allt ingår. Att använda sig av ett övervakningssystem är något vi varmt rekommenderar. Många av våra kunder använder sig i dag av SolarEdge (växelriktare). I den finns en larmfunktion som varnar om något inte stämmer. Ni som kund kan själv programmera in så att den larmar. Eller så kan ni använda er av vårt serviceavtal. Vid fel åker vår servicetekniker ut för att åtgärda felet om så önskas.
Kontakta oss för mer information!

BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE REDAN IDAG

Image