Solceller Företag

Vill ni som företag producera er egen el? Solceller företag är ett bra alternativ och ni har hittat till rätt sida.
Vi på Svenska sol är ledande inom solceller företag i Sverige och har många års erfarenhet inom solenergi. Som företag kan ni dessutom ansöka om ett investeringsstöd på 30%.
Och självklart hjälper vi er med allt pappersarbete, även bygglov.
Vi är med er från idé och hela vägen till färdig installation av solceller företag, och ser till att ni får det bästa som finns på marknaden till rätt pris.
På Svenska Sol erbjuder vi dessutom finansiering av er solcellsanläggning.
Och fördelarna är många!
Som företag eller Brf kan ni välja att hyra er anläggning under 72 månader. Efter avtalstiden äger ni er anläggning. Hyra blir allt mer populärt. Redan i dag är hyra en viktig del i den finansiella strategin för många företag. Men exakt vilka fördelar innebär den?

Läs mer om finansiering här!

solceller företag

INTRESSERADE AV SOLCELLER FÖRETAG?

Då är ni på rätt väg, vi kan nämligen solceller företag. Det finns många fördelar för ett företag att producera sin egen el med solceller. Men hur vet man om ens solcellanläggning fungerar som den ska? Vad händer om någon panel eller något går sönder eller minskar drastiskt i funktion?
Enkelt! Vi ser till att utbilda er och ger er de bästa övervakningsprogrammen för att själva kunna ha kontroll på era solceller företag. Övervakningssystem och larm, allt ingår. Att använda sig av ett övervakningssystem är något vi varmt rekommenderar. Många av våra kunder använder sig i dag av SolarEdge (växelriktare). I den finns en larmfunktion som varnar om något inte stämmer. Ni som kund kan själv programmera in så att den larmar. Eller så kan ni använda er av vårt serviceavtal. Vid fel åker vår servicetekniker ut för att åtgärda felet om så önskas.
Kontakta oss för mer information!

BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE REDAN IDAG