DIAGONAL SLATE


DIAGONAL SLATE

Vår diagonala skifferlösning används i stor utsträckning från hus, hotell och fastigheter där du traditionellt skulle välja en diagonal skiffer.

Diagonalväxeln är gjord av skandinavisk sten. Steni Protego svart halvmatt diagonal skiffer består av krossad sten, polymérkomposit och epoxi, gör denna skiffer extremt stark, och därför har 40 års garanti med en förväntad livslängd på 60 år +, som också måste ha i sin jämförelse med andra typer av tak när man väljer sitt takmaterial

Solcellen modulen är knappast skiljas från den normala diagonala skiffer och har samma dimensioner av 59,5 x 59,5 cm och är tillverkad av härdat glas, i vilken solcell skyddas nedan. Detta låter dig montera modulen i samma rörelse som resten av taket eftersom det har samma storlek och uttryck.

På så sätt kan du göra ett helt tak där några av skifferstenarna är med solceller och andra är utan. Således kan du dimensionera solcellsandelen enligt den mängd strömförbrukning som ska täckas.

Tillverkaren av solcellen är tysk Luxor, känd för sin höga ambition om design, kvalitet och prestanda. Vi är i nära samarbete med Luxor och kontinuerlig optimering och utveckling av våra lösningar.

Beslag som rökning, pråm styrelser, dalar, takventiler och takfot, etc., kan få från oss färgade samma färg som taket, så det verkar som en helhet.

Du som kund, både få en komplett lösning med beväpnade arbetare, eller få dina egna hantverkare på jobbet att göra taket, med vägledning från vår sida där vi skulle vilja delta i de inledande mötena etc. med hantverkare.

Vi är mycket glada att besöka dig, gratis och utan skyldighet att göra mätningar av taket och guida runt solcellen, liksom showcase exempel på plattor. Därefter kommer vi med specificerade presentationer här är beräkningen produktion av specifika dina solceller gjorde också av externa konsulter, returplanen för hela projektet här kommer att se hur solcellerna är att betala hemma hela Detta tak tills du kommer in plus efter Normalt 18-22 år.

Garanti

  • 25 års effekt garanti
  • 40 års produktgaranti

Offert:

Vi behöver få lite information av dig för att kunna ge dig rätt pris. 

  • Mått på taket, höjd x bred
  • Säkrings storlek 
  • Hur långt från taket till elcentralen
  • Hur mycket förbrukar ni per år i dag ?
  • Vill ni ha offert på 1 eller 2 sidor av taket ?

 
 

Svenska Sol

Kvalité – Service – Kunskap
Vår vision är att vi ska hjälpa våra kunder genom hela processen
Allt från bygglov, ansökan till investeringsstöd.
Boka kostnadsfritt möte redan idag


Boka här!